Caça de bruixes: Un misteri paranormal bestseller de les bruixes de Westwick (Paperback)

Caça de bruixes: Un misteri paranormal bestseller de les bruixes de Westwick By Colleen Cross Cover Image

Caça de bruixes: Un misteri paranormal bestseller de les bruixes de Westwick (Paperback)

$19.99


Usually Ships in 3-7 Days
This book cannot be returned.

COMPTE AMB ALL QUE DESITGES

⭐⭐⭐⭐⭐

Un misteri paranormal de les bruixes de Westwick

La mort d'un multimilionari no 's gaire bona per a un negoci 's el que diu la tieta Pearl a la Cen quan troben un cad ver a l'hostal familiar a Westwick Corners.

Tanmateix, la Cen pensa que no 's cosa d'ella. Viu una vida normal apartada de la m gia per alguna cosa. Est promesa amb un noi normal i t una feina normal com a periodista, sense m gia de per mig, i un inconvenient com un assassinat al poble no pertorbar la seva c moda exist ncia.

Encara que tot el poble acusi la tieta Pearl d'haver assassinat el seu hoste. Encara que el seu prom's actu d'una manera sospitosa i vegi fantasmes on no n'hi ha. Encara que el nou i atractiu x rif, en Tyler Gates, la tracti com la m's sexy de les bruixes.

Si t'agraden els misteris lleugers amb una dosi d'humor i un toc sobrenatural, t'encantar aquesta hist ria de bruixes

Cada llibre de la saga conta una hist ria diferent, i es poden llegir en qualsevol ordre.

Sobre la saga Els misteris de les bruixes de Westwick:

Registra't per rebre notificacions a http: //www.colleencross.com

Una captivadora aventura m gica. Si t'agraden els misteris lleugers t'encantaran la Cendrine West i la seva peculiar fam lia de bruixes.

Westwick Corners no 's el t pic poblet. Ni tan sols un poble fantasma normal i corrent. 's on la gent es perd i on les bruixes entrenen la seva m gia sense cridar massa l'atenci . Aquesta combinaci el converteix en un lloc interessant on mesclar els misteris i l'humor, i les bruixes sempre's n el centre d'acci .

La cuina de la Ruby, les investigacions de la Cendrine i l'escola de m gia de la tieta Pearl sempre cerquen l'ingredient secret que impulsi les bruixes a la fama i la fortuna i torni a fer brillar el poble de Westwick Corners. Les bruixes sempre treballen en noves oportunitats de negoci per l'hostal Westwick Corners, el bar Embruix i, per descomptat, l'Escola d'Encanteri Pearl, on les bruixes van a desentranyar enigmes, conjurar encanteris i crear nous misteris m gics. Ll stima que sempre es distreguin perqu ocorren successos estranys a Westwick Corners, des de petits delictes fins a assassinats.

La fam lia West sempre ha estat a Westwick Corners i sempre hi estar . Descendeixen d'una llarga estirp de bruixes que ha viscut a Westwick Corners des de la seva fundaci . Bruixes que desvelen misteris, resolen crims i ajuden qui ho necessita.

S n un conjunt de bruixes de tots els estils, perqu embruixar 's una de les coses t piques que es fan a un poblet. Tothom ajuda. Fins i tot el fantasma de l' via Vi s'entremet i investiga. Per quan totes estiren, no ho fan sempre en la mateixa direcci . Si t'agraden les endevinalles, les rialles i les sagues de misteri, t'encantar aquesta col-lecci . Disponible en format electr nic i en paper.

La seg ent aventura de la saga ocorre la Nit de Nadal. Mentre hi hagi lectors que gaudeixin amb les meves hist ries, continuar escrivint-les. Gr cies per la lectura

Product Details ISBN: 9781989268131
ISBN-10: 1989268137
Publisher: Slice Publishing
Publication Date: May 12th, 2023
Pages: 210
Language: Catalan